Promotiepakket

Promotiepakket Licentie Zwem-ABC
Speciaal voor Licentiehouders Zwem-ABC heeft Nationaal Platform Zwembaden | NRZ een communicatiepakket aangaande het enige echte Zwem-ABC ontwikkeld. Uit klanttevredenheidsonderzoek onder Licentiehouders en vanuit de vele persoonlijke contacten met Licentiehouders werd duidelijk dat er veel behoefte is aan landelijke promotiematerialen. De communicatiemiddelen in dit pakket zijn in nauwe afstemming met een groep Licentiehouders ontwikkeld. Insteek is om de ouders bewust te laten kiezen voor een zwemlesaanbieder. Daarbij gaat het vooral om de zekerheden die ouders mogen verwachten bij een ‘goedgekeurde’ Licentiehouder Zwem-ABC.

Boodschap
Het communicatiepakket bestaat uit middelen om het oriëntatiepoces bij ouders op gang te brengen met de slogan ‘Kies voor het enige echte Zwem-ABC’. Uit onderzoek blijkt dat ouders over het algemeen niet op de hoogte zijn van het feit dat er meerdere zwemdiploma’s zijn. En zeker niet dat er diploma’s zijn die niet altijd opleiden tot dezelfde Zwemveiligheidsnorm. Bovendien laten we in diverse uitingen de toegevoegde waarde van de Licentie Zwem-ABC zien. Zwemlesaanbieders met een Licentie Zwem-ABC zijn door het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ onafhankelijk getoetst. Daardoor kunnen we ouders 4 zekerheden bieden. Dat zekerheidsgevoel moet ouders ontzorgen en over de streep trekken om te kiezen voor een Licentiehouder Zwem-ABC.  

Waar bestaat het communicatiepakket uit?
Het communicatiepakket bestaat uit een aantal onderdelen:

  1. Webtekst en afbeeldingen voor promotie op de website van de Licentiehouder.
  2. Een A5 flyer op de balie van de accommodatie.
  3. Een poster voor op locatie in formaat A2, A1 en A0.
  4. Afbeelding voor narrowcasting.
  5. Materialen voor promotie op Facebook of Twitter.
  6. Tot slot hebben we een logo ‘Licentiehouder Zwem-ABC’ die de Licentiehouder kan voorzien van eigen logo voor online gebruik.

Hoe werkt het?
De verschillende materialen zijn te bestellen via onze webwinkel. Onder het kopje ‘Communicatiepakket Licentie Zwem-ABC’ vinden Licentiehouders de middelen uit het pakket. Licentiehouders ontvangen geheel gratis 250 flyers. Ook krijgt iedere Licentiehouder gratis een aantal posters in verschillende formaten. Is er behoefte aan meer posters of flyers? Dan is dat uiteraard mogelijk. Deze kunnen tegen kostprijs besteld worden in de webwinkel. De online materialen zijn geheel gratis te downloaden in de webwinkel.

Extra promotiematerialen
Licentiehouders ontvangen naast bovenstaand pakket ook een speciale raamsticker en een licentievlag. Daarnaast zijn er in de webwinkel een persbericht, een speciale promotietekst en de afbeelding van de raamsticker voor online gebruik te downloaden.

Kortom, een pakket met daarin alle ingrediënten om kosteloos de waarde van de Licentie Zwem-ABC zichtbaar te maken richting ouders.